mandag, desember 11, 2006

På slackline!

Investering for framtida. Det er det de pleier å kalle det. Studier, og eksamener. Men så har du ett annet velkjent ordtak, som sier at man skal investere i oppleveleser. Disse to utsagnene er litt vanskelig å kombinere i en hektisk studenttilværelse, og man begynner å tenke på hva som virkelig betyr noe her i livet. Jeg gjorde et hedert forsøk på å kombiner disse to nå i helga. Jeg satte meg på toget for avlegge et lite besøk hos vår kjære sagavoll. Til tross for en ganske så guffen eksamen som ventet tilbake i Oslo til mandagen. På sagavoll sa en meget vis herremann at man ikke blir lykkelig av penger men at man trenger dem for å være lykkelig. Dette sier egentlig veldig mye om akkurat dette problemet jeg her legger frem. En stor del av grunnen til at man studerer er at man ønsker seg en jobb som gir en trygg økonomi. Men man øsnker også å bli førti, og ha mange gode minner å se tilbake på. Det er nødt til å bli en evig balansegang mellom studie og fornøyelser. Siden det nå bare er to eksamener som skiller meg og juleferien, benytter jeg anledningen til å ønske alle mine kollegaer lykke til på balansebrettet til neste semester.

God jul fra oss i barehanna!

4 Comments:

Blogger Elisabeth said...

Balanse er ikkje enkelt. Spesielt ikkje for meg som har ein liten balansedefekt. Men målet er å verte betre. Då må ein aldri gi opp, og prøve igjen og igjen. Gleder meg til nyttår!

10:56 p.m.  
Anonymous Anonym said...

jadda! sånn går no dagene! Kjekt på explore !

2:22 a.m.  
Anonymous Anonym said...

du har en sær blogg hanna lima :) hilsen massøren din..

6:50 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Gjer bare oppmerksom på at du har glømt det med den penaste broren i presentasjonen av bloggen din. Men rekne med at det ligge implisitt...

3:13 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home